Exempelmeningar.nu

Exempelmeningar till walesiska

Här kan du hitta en stor uppsättning exempelmeningar till ordet walesiska, det vill säga meningar som illustrerar hur man kan använda ordet walesiska i en mening. Att se hur ett ord används i en mening kan hjälpa till mycket med förståelsen kring vad ordet betyder, och i vilka sammanhang man kan använda "walesiska".

Walesiska i en mening

Här nedanför hittar du exempelmeningar till ordet walesiska.


  1. Den walesiska flaggan har en vit övre halva, en grön undre halva och en stor röd drake mitt på.


  2. I Sennybridge, i den walesiska nationalparken Brecon Beacons, kom 30 centimeter vilket blev dagens toppnotering.


  3. Under söndagseftermiddagen berättade polisen i den walesiska staden Ystradgynlais på Twitter att en man fallit ner i en flod och dött.


  4. Martin Braithwaite satte fart in i det walesiska straffområdet, spelade in bollen och en halvdan rensning innebar att Dolberg kunde dundra in 2-0.


  5. Premiärminister säger att hon efter misstroendeomröstningen har träffat ledare från Liberaldemokraterna, skotska SNP och walesiska Plaid Cymru och haft ”konstruktiva samtal”.

Föregående och nästa ord i databasen

‹‹ wakeboard webb ››

Allmänt om våra exempelmeningar

Exempelmeningarna för ordet walesiska som vi presenterar på denna webbplats kommer från olika officiella källor. Till exempel är en av våra källor artiklar på Wikipedia som klassificeras som åtminstone bra artiklar. Men vi använder också nyhetsartiklar, böcker och andra generiska texter för att samla exempel meningar om hur ordet "walesiska" kan användas i en mening. Till höger om varje mening hittar du en länk ut-pil som skickar dig till källan till meningen, där du kan komma åt hela texten och sammanhanget för den presenterade exempelmeningen. Detta kan vara användbart eftersom vissa ord ibland kan vara svåra att förstå utifrån enbart en mening, medan hela artikeln eller texten kan hjälpa dig att få insikt om hur du använder "walesiska" i ett större sammanhang.