Exempelmeningar.nu

Exempelmeningar till Västsverige

Här kan du hitta en stor uppsättning exempelmeningar till ordet Västsverige, det vill säga meningar som illustrerar hur man kan använda ordet Västsverige i en mening. Att se hur ett ord används i en mening kan hjälpa till mycket med förståelsen kring vad ordet betyder, och i vilka sammanhang man kan använda "Västsverige".

Västsverige i en mening

Här nedanför hittar du exempelmeningar till ordet Västsverige.


 1. Bris satsar i Västsverige.


 2. Enligt GT är mannen hemmahörande i Västsverige.


 3. En annan kvinna är 48 år och även hon från Västsverige.


 4. SVT Nyheter Väst har tidigare granskat sexhandeln i Västsverige.


 5. Den största förekomsten av kvicklera i Sverige finns i Västsverige.


 6. Det var halt på vägarna på sina håll i Västsverige på lördagsmorgonen.


 7. Kvinnan från Västsverige är i 30-årsåldern och reste till Syrien 2013.


 8. Av dem ska 18 vara svenska kvinnor, varav tio från Västsverige, och 26 barn.


 9. Under torsdagen utfärdade SMHI en varning med risk för skogsbrand i Västsverige.


 10. Tre av de omkomna i flygkraschen i Örebro under förra veckan var från Västsverige.


 11. Under sommarens varmaste veckor har brännmaneterna knappt synts till i Västsverige.


 12. Under veckan har vi efterlyst bilder från er tittare på väderfenomen från Västsverige.


 13. I Västsverige handlar det om 21 gripanden och beslag av vapen ammunition och narkotika.


 14. Även om coronasmittan i Västsverige är forstatt låg har siffran börjat stiga, framför allt bland unga.


 15. Nu kan vi stärka Västsverige som filmregion, säger Ulrika Grönérus, kommunikationschef hos Film i Väst.


 16. En svensk medborgare, en kvinna från från Västsverige, omhändertogs också i samband med gripandet av Skråmo.


 17. Ett andra fall handlar om en IS-kvinna från en kommun i Västsverige, som själv tog sig tillbaka till Sverige.


 18. I Västsverige berörs sträckorna Uddevalla–Strömstad och Varberg–Borås från torsdag eftermiddag till fredag eftermiddag.


 19. I chattarna nämns advokaten endast med förnamn men i utredningen pekas en advokat från Västsverige ut som den omskrivna.


 20. Den av kvinnorna som kommer från Västsverige har uppgett att hon vill komma tillbaka till Sverige, förklarar Klinghoffer:.


 21. SVT har varit i kontakt med Advokatsamfundet som inte vill kommentera de misstankar som nu riktas mot advokaten i Västsverige.


 22. Flera olyckor inträffae under morgonen i Västsverige, och i Göteborgsområdet är körde inte bussarna vissa sträckor på grund av halka.


 23. En kvinna från Västsverige som återvänt till Sverige från IS häktas misstänkt för grov krigsförbrytelse och grovt folkrättsbrott i Syrien.


 24. Propagandafilmen visar hur två män som sägs vara den 20-årige mannen och hans morbror, båda från Västsverige, skjuts brutalt ihjäl av IS bödlar.


 25. Inför resan hade hon bokat tider för sina barn på vårdcentralen, hyreskontraktet i Västsverige var aktivt och i garderoben låg barnens vinterkläder.


 26. En advokat i Västsverige utreds misstänkt för att ha hjälpt till att plantera en obrukbar pistol i en källare för att fria män som åtalats för mordförsök.


 27. En kvinna från Västsverige som återvänt till Sverige från IS har begärts häktad av åklagare, misstänkt för grov krigsförbrytelse och grovt folkrättsbrott i Syrien.


 28. Enligt uppgift till SVT Nyheter är en av de två anhållna kvinnorna ursprungligen från Västsverige och misstänkt för krigsförbrytelse, folkmord och brott mot mänskligheten.


 29. I radikala islamistiska kretsar i Västsverige var han en välkänd profil när han reste till Syrien efter att ha konverterat till islam redan runt 2005 och blivit en aktiv predikant.


 30. Bland annat har vi kunnat avslöja hur en advokat i Västsverige utreds misstänkt för att ha hjälpt till att plantera en obrukbar pistol i en källare för att fria åtalade män från ett mordförsök.


 31. Högsta domstolen har beslutat ett en advokat i Västsverige ska uteslutas ur Advokatsamfundet, efter att han vid två tillfällen handlat i strid mot de restriktioner som hans häktade klienter har meddelats.

Föregående och nästa ord i databasen

‹‹ Västmanland Västtyskland ››

Allmänt om våra exempelmeningar

Exempelmeningarna för ordet Västsverige som vi presenterar på denna webbplats kommer från olika officiella källor. Till exempel är en av våra källor artiklar på Wikipedia som klassificeras som åtminstone bra artiklar. Men vi använder också nyhetsartiklar, böcker och andra generiska texter för att samla exempel meningar om hur ordet "Västsverige" kan användas i en mening. Till höger om varje mening hittar du en länk ut-pil som skickar dig till källan till meningen, där du kan komma åt hela texten och sammanhanget för den presenterade exempelmeningen. Detta kan vara användbart eftersom vissa ord ibland kan vara svåra att förstå utifrån enbart en mening, medan hela artikeln eller texten kan hjälpa dig att få insikt om hur du använder "Västsverige" i ett större sammanhang.