Exempelmeningar.nu

Exempelmeningar till tweetade

Här kan du hitta en stor uppsättning exempelmeningar till ordet tweetade, det vill säga meningar som illustrerar hur man kan använda ordet tweetade i en mening. Att se hur ett ord används i en mening kan hjälpa till mycket med förståelsen kring vad ordet betyder, och i vilka sammanhang man kan använda "tweetade".

Tweetade i en mening

Här nedanför hittar du exempelmeningar till ordet tweetade.


  1. Tack”, tweetade Trump under onsdagseftermiddagen, svensk tid.


  2. Några timmar senare tweetade han en bild av sig själv upphängd på en fiktiv mur och skrev ”Muren kommer”.


  3. Det minst underbyggda tweetet var när Trump tweetade att Obama skulle ha buggat Trump Tower under valkampanjen, enligt Utterström.


  4. Den chilenska sjöräddningsmyndigheten MRCC tweetade ut en bild som visade hur seglaren i en kran hissades upp på det stora fartyget.


  5. ”Ryktena stämmer vi har hittat det första nästet med den asiatiska bålgetingen i USA”, så tweetade Washingtons jordbruksmyndighet på fredagen.


  6. Hamid Aboutalebi, en rådgivare till Rouhani, tweetade till svar att USA måste återgå till kärnvapenavtalet och respektera Irans rättigheter om ett sådant möte ska ske, rapporterar BBC.


  7. Vid lunchtid på lördagen, svensk tid, tweetade Julian Assage ut en länk till ett skriftligt utlåtande med 120 punkter där han kritiserar det svenska rättsväsendets hantering av hans fall.


  8. Nyheten om testet släpptes bara några timmar efter att USA:s utrikesdepartement tweetade att USA:s särskilda sändebud för Nordkorea, Stephen Biegun, ska anlända till Sydkorea på söndagen.

Föregående och nästa ord i databasen

‹‹ tweeta tweetar ››

Allmänt om våra exempelmeningar

Exempelmeningarna för ordet tweetade som vi presenterar på denna webbplats kommer från olika officiella källor. Till exempel är en av våra källor artiklar på Wikipedia som klassificeras som åtminstone bra artiklar. Men vi använder också nyhetsartiklar, böcker och andra generiska texter för att samla exempel meningar om hur ordet "tweetade" kan användas i en mening. Till höger om varje mening hittar du en länk ut-pil som skickar dig till källan till meningen, där du kan komma åt hela texten och sammanhanget för den presenterade exempelmeningen. Detta kan vara användbart eftersom vissa ord ibland kan vara svåra att förstå utifrån enbart en mening, medan hela artikeln eller texten kan hjälpa dig att få insikt om hur du använder "tweetade" i ett större sammanhang.