Exempelmeningar.nu

Exempelmeningar till storoffensiv

Här kan du hitta en stor uppsättning exempelmeningar till ordet storoffensiv, det vill säga meningar som illustrerar hur man kan använda ordet storoffensiv i en mening. Att se hur ett ord används i en mening kan hjälpa till mycket med förståelsen kring vad ordet betyder, och i vilka sammanhang man kan använda "storoffensiv". Dessutom visar vi också hur olika böjningar av ordet storoffensiv kan användas, de böjningar som vi även har exempelmeningar till är storoffensiven. Om du klickar på den böjning av ordet storoffensiv som du är intresserad av kommer du till listan över exempelmeningar för just den formen.

Storoffensiv i en mening

Storoffensiv är grundformen till detta ord, här nedan hittar du exempelmeningar till storoffensiv.


  1. Ryssland har å sin sida sagt att en storoffensiv mot Idlib ”inte kommer på fråga”.


  2. En storoffensiv skulle förmodligen kräva ryskt godkännande, och Moskva vill hålla sig på god fot med Turkiet.


  3. FN och flera hjälporganisationer har varnat för att en storoffensiv mot Idlib, där tre miljoner människor lever, skulle leda till en humanitär katastrof.

Storoffensiven i en mening

Storoffensiven är en böjningsform av ordet storoffensiv, här nedan hittar du exempelmeningar till storoffensiven.


  1. Samtidigt varnar USA:s president Donald Trump Ryssland för att delta i den planerade storoffensiven.

Föregående och nästa ord i databasen

‹‹ stornationer storpolitik ››

Allmänt om våra exempelmeningar

Exempelmeningarna för ordet storoffensiv som vi presenterar på denna webbplats kommer från olika officiella källor. Till exempel är en av våra källor artiklar på Wikipedia som klassificeras som åtminstone bra artiklar. Men vi använder också nyhetsartiklar, böcker och andra generiska texter för att samla exempel meningar om hur ordet "storoffensiv" kan användas i en mening. Till höger om varje mening hittar du en länk ut-pil som skickar dig till källan till meningen, där du kan komma åt hela texten och sammanhanget för den presenterade exempelmeningen. Detta kan vara användbart eftersom vissa ord ibland kan vara svåra att förstå utifrån enbart en mening, medan hela artikeln eller texten kan hjälpa dig att få insikt om hur du använder "storoffensiv" i ett större sammanhang.