Exempelmeningar.nu

Exempelmeningar till Sonja

Här kan du hitta en stor uppsättning exempelmeningar till ordet Sonja, det vill säga meningar som illustrerar hur man kan använda ordet Sonja i en mening. Att se hur ett ord används i en mening kan hjälpa till mycket med förståelsen kring vad ordet betyder, och i vilka sammanhang man kan använda "Sonja".

Sonja i en mening

Här nedanför hittar du exempelmeningar till ordet Sonja.


 1. Sonja Dunkars, från Bromma, var på semester i Indien.


 2. Den känsliga Sonja kunde sälja sin kropp; varför inte jag?


 3. Händelsen fick sångerskan att värdera sin relation med Sonja.


 4. Sonja Dunkars är på resa i Indien sedan några veckor tillbaka.


 5. Många är helt isolerade i det här kaoset, säger Sonja Dunkars.


 6. Jag är väldigt rörd, säger drottning Sonja medan rösten brister.


 7. I november året därpå avled Sonja Karlsson av sviterna efter attacken.


 8. Halva laget gråter, men det är glädjetårar, säger Sonja Vlasic till SVT Sport.


 9. Pjäsens huvudpersoner Valfrid och Ella bygger på Leffler och Sonja Kovalevski.


 10. Att Kerfstedt var populär i sin samtid bekräftas av litteraturvetaren Sonja Svensson.


 11. Tänk att äntligen få slå Spanien efter alla dessa år, säger Sonja Vlasic till SVT Sport.


 12. Med minuten kvar satte serbiska stjärnan Sonja Vasic 69-65 strax innan skottklockan ljöd.


 13. Hon drog sig till minnes karaktären Sonja i Fjodor Dostojevskijs roman Brott och straff (1866).


 14. Litteraturvetare Staffan Bergsten ser också både likheter och skillnader med Sonja Åkessons lyrik.


 15. I förlängningen var Serbien mest fokuserat, och Sonja Vlasic och Nevena Jovanovic glänste för laget.


 16. Det tror Sonja Ayeb-Karlsson som säger att många även kommer försöker lära sig leva med förändringarna.


 17. Drottning Sonja hyllar arbetet som görs på platsen och alla de frivilliga som har valt att hjälpa till.


 18. Detta är första fallet av den här sorten i Halland, säger åklagare Sonja Seligmann till SVT Nyheter Halland.


 19. Vi kommer se hälsokonsekvenser, säger Sonja Ayeb-Karlsson, som forskar om klimatmigranter vid Sussex och FN.


 20. I klippet ovan kan du höra åklagare Sonja Seligmann berätta om hur den misstänkta människoexploateringen upptäcktes.


 21. Historien börjar med att kontoristen Sonja Karlsson den 6 juli 1955 träffade sin fästman Istvan Gyenes på sin lunchrast.


 22. Drömscenariot är att ha en kull i varje fjällrävslya som vi känner till, men det är inte troligt de närmsta åren, säger Sonja Almroth.


 23. Det norska kungaparet Harald V och Sonja var märkbart rörda när de mötte pressen i Gjerdrum efter att ha besökt olycksområdet på söndagen.


 24. Han skrev också att Sonja Kovalevsky hade byggt sina avhandlingar på Karl Weierstrass i Berlin och att hon inte var någon stor matematiker.


 25. För att kunna vara manager åt sin dotter slutade Sonja sitt jobb och Brandy hoppade av Hollywood High School för att sedan få hemundervisning.


 26. I ett brev till Verner von Heidenstam från 1888 där han nämner Sonja Kovalevski, Anne Charlotte Leffler och Victoria Benedictsson skriver han:.


 27. Hon är dotter till Willie Norwood, gospelsångare och kyrkokörsledare och Sonja Norwood, tidigare distriktsmanager på skatteföretaget H&R Block.


 28. Serbien: Yvonne Anderson 18, Jelena Brooks 15, Sonja Vasic 12, Ana Dabovic 9, Nevena Jovanovic 3, Angela Dugalic 2, Tina Krajisnik 2, Maja Skoric 2.


 29. Samtidigt nåddes hon av bud om att vännen och medförfattaren till dramat Kampen för lyckan (1887) Sonja Kovalevski avlidit i Stockholm den 10 februari.


 30. Inför albumutgivningen valde Brandy att inte längre ha sin mamma, Sonja, som manager utan anlitade istället Benny Medina, som tidigare handlett Jennifer Lopez.


 31. Bilder från viltkameror visar  att fjällrävarna är friska, så medicineringen verkar ha lyckats den här gången, säger Sonja Almroth naturbevakare på Länsstyrelsen.


 32. Projektet kom dock att läggas på is då Leffler i stället inledde ett litterärt samarbete med den närstående vännen Sofia Kovalevskaja (smeknamn Sonja Kovalevsky).


 33. Under söndagen anlände Norges kung Harald V, drottning Sonja och kronprins Haakon till det drabbade området för att möta evakuerade, frivilliga och räddningspersonal.


 34. Landets läge har gjort att man har många framstående utövare av vintersport, som Sonja Henie, Bjørn Dæhlie, Petter Northug och Kjetil André Aamodt för att nämna några.


 35. År 1887 skrev Leffler dubbeldramat Kampen för lyckan tillsammans med vännen Sonja Kovalevski, där den första delen skildrade hur det var och den andra hur det kunde ha varit.


 36. I Sonja Svenssons avhandling Läsning för folkets barn Folkskolans Barntidning och dess förlag 1892–1914 från 1983 ges en bild av Kerfstedts gärning som barntidningsmedarbetare.


 37. Kerfstedts barnlitterära gärning berörs också delvis av Sonja Svensson i kapitlet "Barn- och ungdomslitteraturen fram till 1920" i det litterära översiktsverket Den svenska litteraturen från 1999.


 38. I refrängen upprepar Norwood meningarna "Don't let me go/ You know how I get when you let me go" och i senare verser nämner hon den sociala nätverkstjänsten Twitter och sin mamma, Sonja Norwood-Bates.


 39. Paul Tenngart ser Majken Johansson som en i raden av kvinnliga poeter med ironiskt uttryckssätt från Hedvig Charlotta Nordenflycht och Anna Maria Lenngren via Elsa Grave och Sonja Åkesson till Kristina Lugn.

Föregående och nästa ord i databasen

‹‹ Somalia Sophie ››

Allmänt om våra exempelmeningar

Exempelmeningarna för ordet Sonja som vi presenterar på denna webbplats kommer från olika officiella källor. Till exempel är en av våra källor artiklar på Wikipedia som klassificeras som åtminstone bra artiklar. Men vi använder också nyhetsartiklar, böcker och andra generiska texter för att samla exempel meningar om hur ordet "Sonja" kan användas i en mening. Till höger om varje mening hittar du en länk ut-pil som skickar dig till källan till meningen, där du kan komma åt hela texten och sammanhanget för den presenterade exempelmeningen. Detta kan vara användbart eftersom vissa ord ibland kan vara svåra att förstå utifrån enbart en mening, medan hela artikeln eller texten kan hjälpa dig att få insikt om hur du använder "Sonja" i ett större sammanhang.