Exempelmeningar.nu

Exempelmeningar till PRV

Här kan du hitta en stor uppsättning exempelmeningar till ordet PRV, det vill säga meningar som illustrerar hur man kan använda ordet PRV i en mening. Att se hur ett ord används i en mening kan hjälpa till mycket med förståelsen kring vad ordet betyder, och i vilka sammanhang man kan använda "PRV".

PRV i en mening

Här nedanför hittar du exempelmeningar till ordet PRV.


  1. Efter kommunbildningen registrerades vapnet i PRV 1974.


  2. De kan alltså innehålla olagliga kemikalier, säger Peter Hedin, expert på piratkopiering på Patent- och registreringsverket, PRV.


  3. Antalet varumärkesansökningar i Västmanlands län till PRV ökade med hela 42 procent under Q2 2021 jämfört med samma period i fjol.


  4. I bästa fall så innehåller de ingenting mer än socker eller mjöl, men i värsta fall kan de innehålla något som är farligt, säger Peter Hedin på PRV.

Föregående och nästa ord i databasen

‹‹ PR PSA ››

Allmänt om våra exempelmeningar

Exempelmeningarna för ordet PRV som vi presenterar på denna webbplats kommer från olika officiella källor. Till exempel är en av våra källor artiklar på Wikipedia som klassificeras som åtminstone bra artiklar. Men vi använder också nyhetsartiklar, böcker och andra generiska texter för att samla exempel meningar om hur ordet "PRV" kan användas i en mening. Till höger om varje mening hittar du en länk ut-pil som skickar dig till källan till meningen, där du kan komma åt hela texten och sammanhanget för den presenterade exempelmeningen. Detta kan vara användbart eftersom vissa ord ibland kan vara svåra att förstå utifrån enbart en mening, medan hela artikeln eller texten kan hjälpa dig att få insikt om hur du använder "PRV" i ett större sammanhang.