Exempelmeningar.nu

Exempelmeningar till postad

Här kan du hitta en stor uppsättning exempelmeningar till ordet postad, det vill säga meningar som illustrerar hur man kan använda ordet postad i en mening. Att se hur ett ord används i en mening kan hjälpa till mycket med förståelsen kring vad ordet betyder, och i vilka sammanhang man kan använda "postad".

Postad i en mening

Här nedanför hittar du exempelmeningar till ordet postad.


  1. En video på Facebook postad av Moldaviens säkerhetspolis visar två fordon som kolliderar med en lastbil efter att lastbilen rört sig över på fel sida vägen.


  2. Texten är postad tillsammans med en bild där det står ”Gemensamt uttalande från de nordiska statsministrarna: Vi står fast vid vårt löfte till framtida generationer #ParisAgreement”.

Föregående och nästa ord i databasen

‹‹ posta postade ››

Allmänt om våra exempelmeningar

Exempelmeningarna för ordet postad som vi presenterar på denna webbplats kommer från olika officiella källor. Till exempel är en av våra källor artiklar på Wikipedia som klassificeras som åtminstone bra artiklar. Men vi använder också nyhetsartiklar, böcker och andra generiska texter för att samla exempel meningar om hur ordet "postad" kan användas i en mening. Till höger om varje mening hittar du en länk ut-pil som skickar dig till källan till meningen, där du kan komma åt hela texten och sammanhanget för den presenterade exempelmeningen. Detta kan vara användbart eftersom vissa ord ibland kan vara svåra att förstå utifrån enbart en mening, medan hela artikeln eller texten kan hjälpa dig att få insikt om hur du använder "postad" i ett större sammanhang.