Exempelmeningar.nu

Exempelmeningar till polismorden

Här kan du hitta en stor uppsättning exempelmeningar till ordet polismorden, det vill säga meningar som illustrerar hur man kan använda ordet polismorden i en mening. Att se hur ett ord används i en mening kan hjälpa till mycket med förståelsen kring vad ordet betyder, och i vilka sammanhang man kan använda "polismorden".

Polismorden i en mening

Här nedanför hittar du exempelmeningar till ordet polismorden.


  1. Jackie Arklöv har avtjänat ett fängelsestraff i 22 år, efter polismorden i Malexander.


  2. Till Tigran - Vad kände du under din rapportering från favelan i Rio de Janeiro, som handlade om polismorden.


  3. Han drar paralleller till polismorden i Malexander 1999, resulterade i nya riktlinjer och taktikförändringar inom kåren.

Föregående och nästa ord i databasen

‹‹ polismisshandel polismordet ››

Allmänt om våra exempelmeningar

Exempelmeningarna för ordet polismorden som vi presenterar på denna webbplats kommer från olika officiella källor. Till exempel är en av våra källor artiklar på Wikipedia som klassificeras som åtminstone bra artiklar. Men vi använder också nyhetsartiklar, böcker och andra generiska texter för att samla exempel meningar om hur ordet "polismorden" kan användas i en mening. Till höger om varje mening hittar du en länk ut-pil som skickar dig till källan till meningen, där du kan komma åt hela texten och sammanhanget för den presenterade exempelmeningen. Detta kan vara användbart eftersom vissa ord ibland kan vara svåra att förstå utifrån enbart en mening, medan hela artikeln eller texten kan hjälpa dig att få insikt om hur du använder "polismorden" i ett större sammanhang.