Exempelmeningar.nu

Exempelmeningar till kenyanska

Här kan du hitta en stor uppsättning exempelmeningar till ordet kenyanska, det vill säga meningar som illustrerar hur man kan använda ordet kenyanska i en mening. Att se hur ett ord används i en mening kan hjälpa till mycket med förståelsen kring vad ordet betyder, och i vilka sammanhang man kan använda "kenyanska".

Kenyanska i en mening

Här nedanför hittar du exempelmeningar till ordet kenyanska.


 1. Det var femte gången som Omanyala slog det kenyanska rekordet.


 2. Men kommer det kenyanska folket att acceptera honom som president?


 3. När den kenyanska OS-truppen släpptes i dag saknades dock Cheruiyots namn.


 4. Alla de aktuella områdena är starka fästen för den kenyanska oppositionen.


 5. Cheruiyot var fyra i de kenyanska mästerskapen och är inte uttagen till OS.


 6. Oppositionsledaren Raila Odinga drar tillbaka sin kandidatur i det kenyanska nyvalet.


 7. Ett femvåningshus i kenyanska huvudstaden Nairobi rasade samman under söndagsmorgonen.


 8. Efter flera infektioner avlivades noshörningen i det kenyanska bevarandecentret Ol Pejeta.


 9. Vann tävlingen gjorde den kenyanska stjärnan Hellen Obiri som satte säsongsbästa med tiden 14.26,38.


 10. Trettiosex människor har omkommit och elva skadats i en bussolycka i Kenya, enligt kenyanska polisen.


 11. Jag uppmanar kenyanska ledare att välja bort våld och uppvigling, respektera folkets vilja, säger Obama.


 12. 21 personer har konstaterats döda och kenyanska Röda Korset har meddelat att samtliga saknade är återfunna.


 13. Hon gick med den kenyanska tätttrion men fick släppa efter runt 19 km och var 20-talet sekunder efter i mål.


 14. Vidare publicerar den kenyanska tidningen The Star flera artiklar om oroliga nattliga demonstrationer mot valresultatet.


 15. Det beslutet hyllades internationellt som en möjlighet att fördjupa den kenyanska demokratin, och var en av få segrar för Odinga.


 16. För det kenyanska folkets, regionens och hela världens bästa tror vi det kommer att vara bäst för alla om Nasa (oppositionsalliansen reds.


 17. När löparna skulle springa ut på sista varvet låg Hassan långt bak i fältet och började precis ta sig framåt, då kenyanska Edinah Jebitok föll.


 18. Det är 1500 meterslöparen från Bahrain Sadik Mikhou, kulstötaren Benik Abramyan från Georgien och den kenyanska sprintern Mark Otieno Odhiambo.


 19. Vi har förklarat det för den aktive och han förstår den situation som vi har hamnat i, säger Kenyas OS-chef Barnaba Korir till kenyanska Nation.


 20. Enligt AP kan kenyanska förbundet ta ut Cheruiyot som ett wildcard, vilket även gäller hindermästaren Conseslus Kipruto, som bröt efter två varv. .


 21. Den kenyanska människorättsorganisationen, Kenya National Commission on Human Rights, uppger att minst 24 människor dött i valrelaterade oroligheter.


 22. Cheruiyot hade inför de kenyanska mästerskapen i mitten av juni problem med en lårskada och samma dag som 1500 m-loppet fick han ett dödsbud i familjen.


 23. Flera män har också tvingats genomgå analundersökningar, vilket är tänkt att bekräfta misstankarna mot dem, skriver den kenyanska tidningen Daily Nation.


 24. Faith Kipyegon spurtade ifrån Sifan Hassan och vann 1500 meter i Monaco på det nya kenyanska rekordet 3.51,07, vilket var exakt en sekund över världsrekordet.


 25. Den kenyanska lagkamraten, Brigid Kosgei, hade draghjälp av herrar när hon vann i Chicago för två år sedan på 2.14.04, vilket är den bästa tiden för mixade lopp.


 26. Enligt det kenyanska friidrottsförbundet kommer nu pallen från kvalet: Doldisarna Charles Simotwo (3.32,75), Kamar Etyang (3.33,02) och Abel Kipsang (3.33,12) att delta i OS.


 27. Enligt officiella siffror dör omkring 3.000 människor varje år i den kenyanska trafiken, men Världshälsoorganisationen (WHO) uppskattar det verkliga antalet till närmare 12.000.


 28. Vi har en patient med virus som är resistent mot alla bromsmediciner som finns på marknaden, säger överläkare Sheila Eshiwani vid ett sjukhus i kenyanska Nairobi till programmet.


 29. Oron för att det kenyanska valet på torsdagen ska leda till ännu mer våld ökar nu efter att landets Högsta domstol avslagit tre politiska aktivisters begäran att skjuta upp valet.


 30. Det väckte stor uppståndelse när den regerande världsmästaren på 1500 meter, Timothy Cheruiyot, lämnades utanför den kenyanska OS-truppen efter att ha blivit fyra i kvaltävlingen.


 31. ”Inga vittnesmål efter gruppen har rapporterats in, men våra patruller, som arbetar såväl öppet som i det dolda, är i full jakt efter dem med goda ledtrådar”, skriver den kenyanska djurlivsmyndigheten på Twitter.

Föregående och nästa ord i databasen

‹‹ kenyansk keps ››

Allmänt om våra exempelmeningar

Exempelmeningarna för ordet kenyanska som vi presenterar på denna webbplats kommer från olika officiella källor. Till exempel är en av våra källor artiklar på Wikipedia som klassificeras som åtminstone bra artiklar. Men vi använder också nyhetsartiklar, böcker och andra generiska texter för att samla exempel meningar om hur ordet "kenyanska" kan användas i en mening. Till höger om varje mening hittar du en länk ut-pil som skickar dig till källan till meningen, där du kan komma åt hela texten och sammanhanget för den presenterade exempelmeningen. Detta kan vara användbart eftersom vissa ord ibland kan vara svåra att förstå utifrån enbart en mening, medan hela artikeln eller texten kan hjälpa dig att få insikt om hur du använder "kenyanska" i ett större sammanhang.