Exempelmeningar.nu

Exempelmeningar till kenyansk

Här kan du hitta en stor uppsättning exempelmeningar till ordet kenyansk, det vill säga meningar som illustrerar hur man kan använda ordet kenyansk i en mening. Att se hur ett ord används i en mening kan hjälpa till mycket med förståelsen kring vad ordet betyder, och i vilka sammanhang man kan använda "kenyansk". Dessutom visar vi också hur olika böjningar av ordet kenyansk kan användas, de böjningar som vi även har exempelmeningar till är kenyanskt. Om du klickar på den böjning av ordet kenyansk som du är intresserad av kommer du till listan över exempelmeningar för just den formen.

Kenyansk i en mening

Kenyansk är grundformen till detta ord, här nedan hittar du exempelmeningar till kenyansk.


  1. Enligt kenyansk lag riskerar man upp till 14 års fängelse för sexuella handlingar som är ”mot naturen”.


  2. Mark Otieno Odhiambo är tvåfaldig kenyansk mästare på 100 meter och och har även en förstaplats på 200 meter.


  3. Och det rapporteras nu om att kenyansk polis har använt tårgas för att skingra folkmassorna som väntar på Raila Odinga.


  4. Enligt en kenyansk människorättsorganisation, Kenya National Commission on Human Rights, har 24 personer dött i oroligheterna sedan valdagen.


  5. Enligt en kenyansk människorättsorganisation, Kenya National Commission on Human Rights, har 24 personer dödats i upploppen efter valresultatet, rapporterar AP.


  6. Det finns en historik i kenyansk friidrott av att man ändrat sig till mästerskap, säger NRK:s friidrottsexpert Vebjörn Rodal som vann OS-guld på 800 meter i Atlanta 1996.


  7. Det finns en historik i kenyansk friidrott av att man ändrat sig till mästerskap, säger NRK: s friidrottsexpert Vebjörn Rodal som vann OS-guld på 800 meter i Atlanta 1996.

Kenyanskt i en mening

Kenyanskt är en böjningsform av ordet kenyansk, här nedan hittar du exempelmeningar till kenyanskt.


  1. Faith Kipyegon såg ut att kunna gå förbi i början av upploppet men slutade tvåa på 3.53,91, vilket var nytt kenyanskt rekord.

Föregående och nästa ord i databasen

‹‹ kemvapen kenyanska ››

Allmänt om våra exempelmeningar

Exempelmeningarna för ordet kenyansk som vi presenterar på denna webbplats kommer från olika officiella källor. Till exempel är en av våra källor artiklar på Wikipedia som klassificeras som åtminstone bra artiklar. Men vi använder också nyhetsartiklar, böcker och andra generiska texter för att samla exempel meningar om hur ordet "kenyansk" kan användas i en mening. Till höger om varje mening hittar du en länk ut-pil som skickar dig till källan till meningen, där du kan komma åt hela texten och sammanhanget för den presenterade exempelmeningen. Detta kan vara användbart eftersom vissa ord ibland kan vara svåra att förstå utifrån enbart en mening, medan hela artikeln eller texten kan hjälpa dig att få insikt om hur du använder "kenyansk" i ett större sammanhang.