Exempelmeningar.nu

Exempelmeningar till joker

Här kan du hitta en stor uppsättning exempelmeningar till ordet joker, det vill säga meningar som illustrerar hur man kan använda ordet joker i en mening. Att se hur ett ord används i en mening kan hjälpa till mycket med förståelsen kring vad ordet betyder, och i vilka sammanhang man kan använda "joker". Dessutom visar vi också hur olika böjningar av ordet joker kan användas, de böjningar som vi även har exempelmeningar till är jokern. Om du klickar på den böjning av ordet joker som du är intresserad av kommer du till listan över exempelmeningar för just den formen.

Joker i en mening

Joker är grundformen till detta ord, här nedan hittar du exempelmeningar till joker.


  1. -Jag kände mig själv som en joker.


  2. Det finns en stor joker i det här valet, och det är utlandsrösterna som kommer att betyda jättemycket.


  3. Samtidigt växer sig en ny variant av Sannfinländarna starkare och ser ut att kunna bli en joker under valet.

Jokern i en mening

Jokern är en böjningsform av ordet joker, här nedan hittar du exempelmeningar till jokern.


  1. Sedan kom jokern det nya coronaviruset.


  2. Det var tajt in i jokern, men det var gött att avsluta med seger, säger Timmy Hansen.

Synonymer till joker

Ett annat sätt att förstå bättre hur ett ord kan användas är att granska vilka synonymer det har, samt hur dessa synonymer kan användas. Exempelvis har ordet joker följande synonymer: gyckelmakare.

Föregående och nästa ord i databasen

‹‹ jogga jom kippur ››

Allmänt om våra exempelmeningar

Exempelmeningarna för ordet joker som vi presenterar på denna webbplats kommer från olika officiella källor. Till exempel är en av våra källor artiklar på Wikipedia som klassificeras som åtminstone bra artiklar. Men vi använder också nyhetsartiklar, böcker och andra generiska texter för att samla exempel meningar om hur ordet "joker" kan användas i en mening. Till höger om varje mening hittar du en länk ut-pil som skickar dig till källan till meningen, där du kan komma åt hela texten och sammanhanget för den presenterade exempelmeningen. Detta kan vara användbart eftersom vissa ord ibland kan vara svåra att förstå utifrån enbart en mening, medan hela artikeln eller texten kan hjälpa dig att få insikt om hur du använder "joker" i ett större sammanhang.