Exempelmeningar.nu

Exempelmeningar till Johnny

Här kan du hitta en stor uppsättning exempelmeningar till ordet Johnny, det vill säga meningar som illustrerar hur man kan använda ordet Johnny i en mening. Att se hur ett ord används i en mening kan hjälpa till mycket med förståelsen kring vad ordet betyder, och i vilka sammanhang man kan använda "Johnny".

Johnny i en mening

Här nedanför hittar du exempelmeningar till ordet Johnny.


 1. Monroe blev sedan Johnny Hydes protegé.


 2. Johnny Bundy försökte etablera en gemenskap med Ted.


 3. Vi sökte vid två tillfällen med drönare, säger Johnny Rydin.


 4. Magnus Uggla är artist och nu aktuell med boken Johnny the fucker.


 5. Hon hade också huvudrollen, mot Johnny Depp, i The Tourist (2010).


 6. Kompositören var 18-årige Johnny Cymbal, som också framförde texten:.


 7. Hör Johnny Gustavsson, presstalesperson vid polisen berätta mer i klippet ovan.


 8. Det finns ingen misstanke om brott, säger Johnny Rydin, gruppchef på mängdbrott.


 9. Melander anlitade istället främst Johnny Takter och Ulf Ohlsson eller körde själv.


 10. Det kommer förhoppningsvis klarna under utredningens gång, säger Johnny Gustafsson.


 11. Väsentliga influenser för gitarristen Zappa var Guitar Slim och Johnny Guitar Watson.


 12. Den personen är Johnny Lo Zingaro”, säger familjen Pasolinis advokat, Nino Marazzita.


 13. Vi är glada för all hjälp vi kan få, säger Johnny Gustavsson presstalesperson polisen.


 14. Men initialt fanns det uppgifter om en person som såg blodig ut, säger Johnny Gustafsson.


 15. Den franske rockikonen Johnny Hallyday har avlidit 74 år gammal, i sviterna av lungcancer.


 16. Kvinnan ska ha parkerat och gått ur bilen, säger Johnny Gustavsson presstalesperson polisen.


 17. Han såg fortfarande på sig själv som en Cowell och föraktade Johnny och resten av släkten Bundy.


 18. Eftersom flygbolaget som resan gick med var Ryanair, säger Johnny Andersson vid Transportstyrelsen.


 19. Bulger har blivit extra uppmärksammad sedan Johnny Depp spelade honom i filmen ”Black Mass” år 2015.


 20. Man kan ju misstänka vad hotet bestod i, säger Johnny Andersson som är jurist vid Transportstyrelsen.


 21. Men det fanns uppenbarligen flera personer på plats, säger polisens presstalesperson Johnny Gustavsson.


 22. Han och kvinnan kommer att förhöras nu under dagen, säger Johnny Gustavsson, presstalesperson hos Polisen.


 23. Skådespelaren Johnny Depp gjorde entré som sin karaktär kapten Jack Sparrow i filmen Pirates of the Caribbean.


 24. Ledgers rollfigur Tony fullbordades istället av kollegorna och vännerna Johnny Depp, Jude Law och Colin Farrell.


 25. Johnny Depp chockade besökare på Disneyland när han oväntat dök upp vid ”Pirates of the Caribbean” -attraktionen.


 26. Den andre var James ”Whitey” Bulger som blev världsberömd när Johnny Depp gestaltade honom i filmen ”Black Mass” 2015.


 27. I vissa fall handlar det om inbrott och i andra som ren förstörelse, säger polisens presstalesperson Johnny Gustavsson.


 28. År 1950 hade Monroe småroller i filmerna Sardinmysteriet, Vilda takter i Tomahawk, Sista ronden och Johnny gör sensation.


 29. I maj samma år gifte sig Louise och Johnny, och Ted fick det namn han skulle bära resten av sitt liv: Theodore Robert Bundy.


 30. År 1951 mötte Louise en man vid namn Johnny Culpepper Bundy på en singelträff som ägde rum på Tacoma's First Methodist Church.


 31. Även om det är oklart hur denna upptäckt påverkade honom emotionellt, började han efter det visa ett större förakt för Johnny Bundy.


 32. Efter Thelma & Louise spelade Pitt i lågbudgetfilmen Johnny Suede, om en aspirerande rockstjärna, och sen i filmen Cool World (1992).


 33. Hon har någon form av skottskada, men det är inte något grövre vapen som hon har träffats av, säger Johnny Gustavsson presstalesperson polisen.


 34. I maj 1997 tog Johnny Paul Koroma, ledare för Armed Forces Revolutionary Council (AFRC), makten och bjöd in RUF att bilda en koalitionsregering.


 35. Som gitarrist influerades Zappa av rhythm and blues-gitarrister som Johnny "Guitar" Watson, Clarence ”Gatemouth” Brown, Eddie Jones och Matt Murphy.


 36. Skivan producerades av Rick Rubin som tidigare jobbat med bland andra Slayer, AC/DC, System of a Down, Johnny Cash, Red Hot Chili Peppers och Nirvana.


 37. I laget spelade den unge anfallaren Johnny Ekström som samma år landslagsdebuterade och andra nya spelare efter 1982 var Roland Nilsson och Stefan Pettersson.


 38. Det är svårt att säga vad det rör sig om, men vi tar det säkra före det osäkra och låter experterna bedöma, säger Johnny Gustavsson, polisens presstalesperson.


 39. Någon form av tillhygge ska ha använts, det ska dock inte ha varit ett vasst föremål som en kniv eller så, säger Johnny Gustafsson, presstalesperson vid polisen.


 40. I den bilen och det teamet körde han även tre race i All Japan Sports Prototype Car Endurance Championship i Japan, skillnaden var att han tävlade med Johnny Herbert.


 41. Så fort besökarna fattade att det var den riktige Johnny Depp och inte någon annan i kapten Jack Sparrows kostym som dök upp brast jubel och skrik ut bland åskådarna.


 42. En av dem är i nuläget misstänkt för grovt rån, målsägaren är misstänkt för grovt vapenbrott men är inte längre frihetsberövad, säger polisens presstalesperson Johnny Gustavsson.


 43. Att det är på det sättet är att när brottsoffret flydde från platsen så lämnade han kvar sina tillhörigheter, av den anledningen var det inte ett rån, säger polisens presstalesperson Johnny Gustavsson.


 44. Hon fick upp ögonen för en annan studentkamrat, en lång kvinna med en sexigt sträv röst, pojkaktigt smeknamn och en framtoning som hon såg som ett mellanting mellan Johnny Weissmuller och Ingrid Bergman.

Föregående och nästa ord i databasen

‹‹ John Johnsson ››

Allmänt om våra exempelmeningar

Exempelmeningarna för ordet Johnny som vi presenterar på denna webbplats kommer från olika officiella källor. Till exempel är en av våra källor artiklar på Wikipedia som klassificeras som åtminstone bra artiklar. Men vi använder också nyhetsartiklar, böcker och andra generiska texter för att samla exempel meningar om hur ordet "Johnny" kan användas i en mening. Till höger om varje mening hittar du en länk ut-pil som skickar dig till källan till meningen, där du kan komma åt hela texten och sammanhanget för den presenterade exempelmeningen. Detta kan vara användbart eftersom vissa ord ibland kan vara svåra att förstå utifrån enbart en mening, medan hela artikeln eller texten kan hjälpa dig att få insikt om hur du använder "Johnny" i ett större sammanhang.