Exempelmeningar.nu

Exempelmeningar till inrikesministerium

Här kan du hitta en stor uppsättning exempelmeningar till ordet inrikesministerium, det vill säga meningar som illustrerar hur man kan använda ordet inrikesministerium i en mening. Att se hur ett ord används i en mening kan hjälpa till mycket med förståelsen kring vad ordet betyder, och i vilka sammanhang man kan använda "inrikesministerium".

Inrikesministerium i en mening

Här nedanför hittar du exempelmeningar till ordet inrikesministerium.


  1. Nu meddelar Storbritanniens inrikesministerium att man upphäver Shamimas medborgarksap.


  2. I slutet av december beslutade den Spaniens inrikesministerium att avsluta Operation Copérnico.


  3. Enligt landets inrikesministerium samlades omkring 150 000 personer för att demonstrera runtom i landet, under onsdagen.


  4. Hon tog sig till högkvarteret för regionens inrikesministerium i en sista desperat protest innan hon brände sig själv till döds.


  5. Även fotbollshuliganer deltog och medlemmar i ett nytt nazi-inspirerat parti kallat ”Den tredje vägen”, enligt Sachsens inrikesministerium.


  6. Enligt Egyptens inrikesministerium ska de militärklädda och maskerade attentatsmännen ha tagit sig till och från platsen i fyrhjulsdrivna bilar.

Föregående och nästa ord i databasen

‹‹ inrikesministeriets inrikesministern ››

Allmänt om våra exempelmeningar

Exempelmeningarna för ordet inrikesministerium som vi presenterar på denna webbplats kommer från olika officiella källor. Till exempel är en av våra källor artiklar på Wikipedia som klassificeras som åtminstone bra artiklar. Men vi använder också nyhetsartiklar, böcker och andra generiska texter för att samla exempel meningar om hur ordet "inrikesministerium" kan användas i en mening. Till höger om varje mening hittar du en länk ut-pil som skickar dig till källan till meningen, där du kan komma åt hela texten och sammanhanget för den presenterade exempelmeningen. Detta kan vara användbart eftersom vissa ord ibland kan vara svåra att förstå utifrån enbart en mening, medan hela artikeln eller texten kan hjälpa dig att få insikt om hur du använder "inrikesministerium" i ett större sammanhang.