Exempelmeningar.nu

Exempelmeningar till infinna

Här kan du hitta en stor uppsättning exempelmeningar till ordet infinna, det vill säga meningar som illustrerar hur man kan använda ordet infinna i en mening. Att se hur ett ord används i en mening kan hjälpa till mycket med förståelsen kring vad ordet betyder, och i vilka sammanhang man kan använda "infinna".

Infinna i en mening

Här nedanför hittar du exempelmeningar till ordet infinna.


 1. De ska infinna sig i rätten den 17 november.


 2. Men precis som Le Moine behöver han infinna sig under nästa omröstning. .


 3. Flera ur den frihetsberövade besättningen väntas infinna sig i rätten under tisdagen.


 4. Han ska infinna sig i domstol den 19 december och polisen tror att han kan hittas innan dess.


 5. Hon har blivit beordrad att infinna sig i en federal domstol i Boston den 29 mars, uppger CBS News.


 6. ”Men eftersom vi inte vet var den måste infinna sig vid pingst låter vi nåd gå före rätt”, skriver polisen.


 7. På onsdag väntas Meng Wanzhou infinna sig i rättssalen, tillsammans med sin pappa Ren Zhengfei, enligt nyhetsbyrån AFP.


 8. Den före detta presidenten anser sig dock oskyldig till brott och vägrade att infinna sig i rätten när den nya domen föll.


 9. Katalanerna får dock inte lämna Belgien utan klartecken från domstol och ska återigen infinna sig i rätten den 17 november.


 10. Han berättade också att en man i sena 20-års åldern har anklagats för mord och ska infinna sig i Christchurch domstol imorgon morgon.


 11. Vi var på akuten då det kom ett meddelande i högtalarna om att samtlig personal skulle infinna sig, man talade om en ”major incident”.


 12. Den som vill få konsulär hjälp måste infinna sig på någon av Sveriges beskickningar, en ambassad eller ett konsulat, som gör en bedömning.


 13. Avsatte regionpresidenten Carles Puigdemont befinner sig i Belgien och riskerar en europeisk arresteringsorder om han vägrar infinna sig i Madrid.


 14. Den som döms till fängelse i Sverige har normalt 75 dagar på sig att infinna sig hos Kriminalvården, räknat från den dag då domen vinner laga kraft.


 15. Hon anses ha brutit mot demonstrationsregler och ska infinna sig i rätten i morgon, måndag, enligt nyhetssajten Meduza.Navalnaja omhändertogs av polis även under demonstrationerna förra veckan.

Föregående och nästa ord i databasen

‹‹ infiltrera inflammation ››

Allmänt om våra exempelmeningar

Exempelmeningarna för ordet infinna som vi presenterar på denna webbplats kommer från olika officiella källor. Till exempel är en av våra källor artiklar på Wikipedia som klassificeras som åtminstone bra artiklar. Men vi använder också nyhetsartiklar, böcker och andra generiska texter för att samla exempel meningar om hur ordet "infinna" kan användas i en mening. Till höger om varje mening hittar du en länk ut-pil som skickar dig till källan till meningen, där du kan komma åt hela texten och sammanhanget för den presenterade exempelmeningen. Detta kan vara användbart eftersom vissa ord ibland kan vara svåra att förstå utifrån enbart en mening, medan hela artikeln eller texten kan hjälpa dig att få insikt om hur du använder "infinna" i ett större sammanhang.