Exempelmeningar.nu

Exempelmeningar till halloween

Här kan du hitta en stor uppsättning exempelmeningar till ordet halloween, det vill säga meningar som illustrerar hur man kan använda ordet halloween i en mening. Att se hur ett ord används i en mening kan hjälpa till mycket med förståelsen kring vad ordet betyder, och i vilka sammanhang man kan använda "halloween".

Halloween i en mening

Här nedanför hittar du exempelmeningar till ordet halloween.


  1. Även om det är halloween är det inte bra alls, säger Terje Magnussen i samma polisområde till Dagbladet.


  2. Strax efter midnatt kom beskedet om att en uppgörelse var på gång om en förlängning till halloween, den 31 otkober.


  3. Klockan 15.05 på halloween körde en man i en hyrd pickup in på cykelbana nära Houston Street på sydvästra Manhattan i New York.


  4. På Kvarnteatern spelas det nuförtiden barnföreställningar med både artister och lisebergskaniner under sommar, halloween och jul.


  5. Det kommer fortfarande vara tillåtet att täcka ansiktet med halsduk när det är kallt, klä ut sig till ”butiksmaskot”, samt att bära tomtemask vid jul eller klä ut sig kring halloween.

Föregående och nästa ord i databasen

‹‹ halloumi halm ››

Allmänt om våra exempelmeningar

Exempelmeningarna för ordet halloween som vi presenterar på denna webbplats kommer från olika officiella källor. Till exempel är en av våra källor artiklar på Wikipedia som klassificeras som åtminstone bra artiklar. Men vi använder också nyhetsartiklar, böcker och andra generiska texter för att samla exempel meningar om hur ordet "halloween" kan användas i en mening. Till höger om varje mening hittar du en länk ut-pil som skickar dig till källan till meningen, där du kan komma åt hela texten och sammanhanget för den presenterade exempelmeningen. Detta kan vara användbart eftersom vissa ord ibland kan vara svåra att förstå utifrån enbart en mening, medan hela artikeln eller texten kan hjälpa dig att få insikt om hur du använder "halloween" i ett större sammanhang.