Exempelmeningar.nu

Exempelmeningar till fotograferas

Här kan du hitta en stor uppsättning exempelmeningar till ordet fotograferas, det vill säga meningar som illustrerar hur man kan använda ordet fotograferas i en mening. Att se hur ett ord används i en mening kan hjälpa till mycket med förståelsen kring vad ordet betyder, och i vilka sammanhang man kan använda "fotograferas".

Fotograferas i en mening

Här nedanför hittar du exempelmeningar till ordet fotograferas.


 1. ·         Endast de som kör för fort fotograferas.


 2. Endast de som kör för fort fotograferas och registreras.


 3. Trump lät sig fotograferas och filmas framför kyrkan med en bibel i handen.


 4. De ska gifta sig i höst och låter sig nu fotograferas med Big Ben i bakgrunden.


 5. Alla som vill in i landet måste låta läsa av fingeravtryck och fotograferas (ansiktet).


 6. Den är fenomenal, säger en av männen, som vare sig vill fotograferas eller uppge sitt namn.


 7. Därför passade vi på att ta några extra bilder när finansministern skulle fotograferas med höstbudgeten.


 8. Dessvärre kunde bara en sida av Merkurius fotograferas, vilket resulterade i att endast 45 procent av ytan kartlades.


 9. Han vägrade att besöka kulturministeriet eller träffa någon av ministrarna och var noga med att inte fotograferas i deras sällskap.


 10. Enligt en företrädare för regeringen låter ungerska högerextremister sig gärna fotograferas framför byggnaden, uppger Tagesspiegel.


 11. Om en halv smörgås skall fotograferas skärs oftast brödet och övriga ingredienser separat och monteras vid fotograferingstillfället.


 12. ”TIME ringde och sa att jag TROLIGEN kommer bli årets person, precis som förra året, men då måste jag gå med på en intervju och fotograferas för omslaget.


 13. Enligt en berättelse fick hon, då hon sjöng för tyska högre officerare på One Two Two Club, rätt att fotograferas tillsammans med franska krigsfångar för att höja deras moral.


 14. Under ett tal i Philadelphia lyfte Joe Biden nyheten om att militärpolis använts för att skingra demonstranter när Trump skulle fotograferas vid St Johns kyrka intill vita huset.


 15. Inte bara ansiktsmålningen bär likheter med Kiss-frontmannens karaktäristiska sminkning, då det var dags att fotograferas sträckte hon även ut tungan på samma vis som många av oss är vana att se Simmons.

Föregående och nästa ord i databasen

‹‹ fotograferar fotograferat ››

Allmänt om våra exempelmeningar

Exempelmeningarna för ordet fotograferas som vi presenterar på denna webbplats kommer från olika officiella källor. Till exempel är en av våra källor artiklar på Wikipedia som klassificeras som åtminstone bra artiklar. Men vi använder också nyhetsartiklar, böcker och andra generiska texter för att samla exempel meningar om hur ordet "fotograferas" kan användas i en mening. Till höger om varje mening hittar du en länk ut-pil som skickar dig till källan till meningen, där du kan komma åt hela texten och sammanhanget för den presenterade exempelmeningen. Detta kan vara användbart eftersom vissa ord ibland kan vara svåra att förstå utifrån enbart en mening, medan hela artikeln eller texten kan hjälpa dig att få insikt om hur du använder "fotograferas" i ett större sammanhang.