Exempelmeningar.nu

Exempelmeningar till fotogenkök

Här kan du hitta en stor uppsättning exempelmeningar till ordet fotogenkök, det vill säga meningar som illustrerar hur man kan använda ordet fotogenkök i en mening. Att se hur ett ord används i en mening kan hjälpa till mycket med förståelsen kring vad ordet betyder, och i vilka sammanhang man kan använda "fotogenkök". Dessutom visar vi också hur olika böjningar av ordet fotogenkök kan användas, de böjningar som vi även har exempelmeningar till är fotogenköken. Om du klickar på den böjning av ordet fotogenkök som du är intresserad av kommer du till listan över exempelmeningar för just den formen.

Fotogenkök i en mening

Fotogenkök är grundformen till detta ord, här nedan hittar du exempelmeningar till fotogenkök.


  1. Denne var bosatt på Bosön inte långt från Nyberg, och ägde det företag som tillverkade fotogenkök under varumärket Pyro.


  2. Efter det att fotogenkökstillverkaren Primus också startat produktion av blåslampor, började även Nyberg att framgångsrikt tillverka fotogenkök under varumärket Svea.

Fotogenköken i en mening

Fotogenköken är en böjningsform av ordet fotogenkök, här nedan hittar du exempelmeningar till fotogenköken.


  1. Carl Richard Nyberg lade också ner mycket tid på att förbättra säkerheten för fotogenköken, då det hade inträffat många explosionsolyckor med tryckkärlen till köken, ofta med allvarliga konsekvenser.

Föregående och nästa ord i databasen

‹‹ fotogenbelysningen fotogenlampa ››

Allmänt om våra exempelmeningar

Exempelmeningarna för ordet fotogenkök som vi presenterar på denna webbplats kommer från olika officiella källor. Till exempel är en av våra källor artiklar på Wikipedia som klassificeras som åtminstone bra artiklar. Men vi använder också nyhetsartiklar, böcker och andra generiska texter för att samla exempel meningar om hur ordet "fotogenkök" kan användas i en mening. Till höger om varje mening hittar du en länk ut-pil som skickar dig till källan till meningen, där du kan komma åt hela texten och sammanhanget för den presenterade exempelmeningen. Detta kan vara användbart eftersom vissa ord ibland kan vara svåra att förstå utifrån enbart en mening, medan hela artikeln eller texten kan hjälpa dig att få insikt om hur du använder "fotogenkök" i ett större sammanhang.