Exempelmeningar.nu

Exempelmeningar till flestas

Här kan du hitta en stor uppsättning exempelmeningar till ordet flestas, det vill säga meningar som illustrerar hur man kan använda ordet flestas i en mening. Att se hur ett ord används i en mening kan hjälpa till mycket med förståelsen kring vad ordet betyder, och i vilka sammanhang man kan använda "flestas".

Flestas i en mening

Här nedanför hittar du exempelmeningar till ordet flestas.


  1. Det finns barer och diskotek för de flestas smaker, allt från lite vildare dansställen till lugnare barer.


  2. Det var fotbollsdramatik av högsta klass ikväll när Schweiz mot de allra flestas förväntan slog ut Frankrike och tog sig till kvartsfinal.


  3. Av någon anledning har man i bortastället valt gula tröjor, antagligen för att som de flestas bortaställ avvika rejält, men byxorna har ju det gröna från flaggan.

Föregående och nästa ord i databasen

‹‹ flesta fleuryi ››

Allmänt om våra exempelmeningar

Exempelmeningarna för ordet flestas som vi presenterar på denna webbplats kommer från olika officiella källor. Till exempel är en av våra källor artiklar på Wikipedia som klassificeras som åtminstone bra artiklar. Men vi använder också nyhetsartiklar, böcker och andra generiska texter för att samla exempel meningar om hur ordet "flestas" kan användas i en mening. Till höger om varje mening hittar du en länk ut-pil som skickar dig till källan till meningen, där du kan komma åt hela texten och sammanhanget för den presenterade exempelmeningen. Detta kan vara användbart eftersom vissa ord ibland kan vara svåra att förstå utifrån enbart en mening, medan hela artikeln eller texten kan hjälpa dig att få insikt om hur du använder "flestas" i ett större sammanhang.