Exempelmeningar.nu

Exempelmeningar till ekobrott

Här kan du hitta en stor uppsättning exempelmeningar till ordet ekobrott, det vill säga meningar som illustrerar hur man kan använda ordet ekobrott i en mening. Att se hur ett ord används i en mening kan hjälpa till mycket med förståelsen kring vad ordet betyder, och i vilka sammanhang man kan använda "ekobrott".

Ekobrott i en mening

Här nedanför hittar du exempelmeningar till ordet ekobrott.


  1. Tre av de åtalade anklagas för planer på att begå bedrägeri och ekobrott, och fem åtalas för grov identitetsstöld.


  2. Husen förfaller, styrelseledamöter har åtalats för ekobrott och elavbrott i lägenheterna är snarare regel än undantag.


  3. Även riskkapitalisten Elliot Broidy som har nära koppling till Trumps svärson Jared Kushner och som anklagats för ekobrott benådas.

Föregående och nästa ord i databasen

‹‹ eko ekoby ››

Allmänt om våra exempelmeningar

Exempelmeningarna för ordet ekobrott som vi presenterar på denna webbplats kommer från olika officiella källor. Till exempel är en av våra källor artiklar på Wikipedia som klassificeras som åtminstone bra artiklar. Men vi använder också nyhetsartiklar, böcker och andra generiska texter för att samla exempel meningar om hur ordet "ekobrott" kan användas i en mening. Till höger om varje mening hittar du en länk ut-pil som skickar dig till källan till meningen, där du kan komma åt hela texten och sammanhanget för den presenterade exempelmeningen. Detta kan vara användbart eftersom vissa ord ibland kan vara svåra att förstå utifrån enbart en mening, medan hela artikeln eller texten kan hjälpa dig att få insikt om hur du använder "ekobrott" i ett större sammanhang.