Exempelmeningar.nu

Exempelmeningar till digitaliseringsminister

Här kan du hitta en stor uppsättning exempelmeningar till ordet digitaliseringsminister, det vill säga meningar som illustrerar hur man kan använda ordet digitaliseringsminister i en mening. Att se hur ett ord används i en mening kan hjälpa till mycket med förståelsen kring vad ordet betyder, och i vilka sammanhang man kan använda "digitaliseringsminister". Dessutom visar vi också hur olika böjningar av ordet digitaliseringsminister kan användas, de böjningar som vi även har exempelmeningar till är digitaliseringsministern. Om du klickar på den böjning av ordet digitaliseringsminister som du är intresserad av kommer du till listan över exempelmeningar för just den formen.

Digitaliseringsminister i en mening

Digitaliseringsminister är grundformen till detta ord, här nedan hittar du exempelmeningar till digitaliseringsminister.


 1. Energi- och digitaliseringsminister Anders Ygeman (S).


 2. Frångår man kravet på att det ska vara en kvinna ligger så nämns namn som digitaliseringsminister Anders Ygeman.


 3. Ygeman, som sitter som energi- och digitaliseringsminister, framhåller Sverige som ett av världens mest jämställda länder.


 4. Tidigare under onsdagen meddelande energi- och digitaliseringsminister Anders Ygeman att han vill se finansministern som ny partiledare.


 5. Övriga potentiella kandidater som nämns är socialminister Lena Hallengren, inrikesminister Mikael Damberg och energi- och digitaliseringsminister Anders Ygeman.


 6. I den har stödet för Magdalena Andersson varit väldigt starkt, säger Anders Ygeman, energi- och digitaliseringsminister samt ordförande för Stockholmsdistriktet.


 7. Jag tror att tidsplanen i EU minst sagt är ambitiös, om det här ska fungera i alla medlemsländer, säger digitaliseringsminister Anders Ygeman (S) i SVT:s direktsändning.


 8. Ytterligare namn som nämnts är bland annat inrikesminister Mikael Damberg (S), energi- och digitaliseringsminister Anders Ygeman (S) och socialminister Lena Hallengren (S).


 9. I en kommentar till SVT skriver skriver Energi- och digitaliseringsminister Anders Ygeman:​​”Regeringen har skärpt reglerna för 5G-tillstånd och vilka aktörer som släpps in i svenska nät.


 10. I SVT:s Morgonstudion diskuterar han med frågan med Anders Ygeman (S), digitaliseringsminister, som menar att yttrandefrihet inte innebär en skyldighet för andra att distribuerar ens åsikter.


 11. Beviset kan sedan skickas antingen till en digital brevlåda, laddas ned som pdf, eller sändas i pappersform till ens folkbokföringsadress, enligt energi- och digitaliseringsminister Anders Ygeman (S).

Digitaliseringsministern i en mening

Digitaliseringsministern är en böjningsform av ordet digitaliseringsminister, här nedan hittar du exempelmeningar till digitaliseringsministern.


 1. Här är förklaringen, enligt digitaliseringsministern själv.


 2. Den tidiga varningen via PTT ”räddade bokstavligen Taiwan”, säger digitaliseringsministern Audrey Tang i Utrikesbyrån.


 3. Efter utbrottet var myndigheter självkritiska vilket påverkade hur man nu agerade, säger digitaliseringsministern Audrey Tang.


 4. Den franske digitaliseringsministern, Cédric O, bekräftade under tisdagen för Reuters att Facebook accepterat förslaget, som innebär att namn och ip-adresser lämnas ut till franska domstolar.

Föregående och nästa ord i databasen

‹‹ digitalisering dignitet ››

Allmänt om våra exempelmeningar

Exempelmeningarna för ordet digitaliseringsminister som vi presenterar på denna webbplats kommer från olika officiella källor. Till exempel är en av våra källor artiklar på Wikipedia som klassificeras som åtminstone bra artiklar. Men vi använder också nyhetsartiklar, böcker och andra generiska texter för att samla exempel meningar om hur ordet "digitaliseringsminister" kan användas i en mening. Till höger om varje mening hittar du en länk ut-pil som skickar dig till källan till meningen, där du kan komma åt hela texten och sammanhanget för den presenterade exempelmeningen. Detta kan vara användbart eftersom vissa ord ibland kan vara svåra att förstå utifrån enbart en mening, medan hela artikeln eller texten kan hjälpa dig att få insikt om hur du använder "digitaliseringsminister" i ett större sammanhang.