Exempelmeningar.nu

Exempelmeningar till Dick

Här kan du hitta en stor uppsättning exempelmeningar till ordet Dick, det vill säga meningar som illustrerar hur man kan använda ordet Dick i en mening. Att se hur ett ord används i en mening kan hjälpa till mycket med förståelsen kring vad ordet betyder, och i vilka sammanhang man kan använda "Dick".

Dick i en mening

Här nedanför hittar du exempelmeningar till ordet Dick.


 1. Historikern Dick Harrison beskriver unionen som:.


 2. Uppgifterna bekräftades senare öppet av Dick Durbin.


 3. Bush, Dan Quayle, Al Gore, Dick Cheney, Joe Biden och Mike Pence bott.


 4. Det här är hans nedstängning, säger senatorn Dick Durbin i en CBS-intervju.


 5. Det är dyrt och svårt, men framtiden är ljus och tyst, säger Dick Botteldooren.


 6. Det är helt makalöst, säger Dick Stål, styrelseledamot i företaget som äger området.


 7. • Sommarjobbade 1988 hos Dick Wirthlin som gjorde opinionsmätningar åt Ronald Reagan.


 8. Han var även i närkamp med och skadade Capitals stjärncenter Dick Irvin i samma match.


 9. Och innan vi vet hur detta har hänt kommer lämpliga säkerhetsåtgärder att vidtas, säger Dick Weise.


 10. När vi kom till platsen var stugan fullt övertänd, säger räddningstjänstens yttre befäl Dick Svennefelt.


 11. Det var på ett möte om migrantprogrammet Daca och med på mötet satt också demokratiske senatorn Dick Durbin.


 12. Här håller vi på med ett experiment inom ramen för projektet “Urbana ljudlandskap i världen”, berättar Dick Botteldooren.


 13. Professor Dick Botteldooren och fyra doktorander samlas framför en skärm och en av medarbetarna sätter på sig ett vr-headset.


 14. Intresset för det gamla sanatoriet är stort. På senare år har nyfikna från hela landet tagit sig allt större friheter enligt Dick Stål.


 15. Likaså uppstod spänningar mellan Ronaldo och tränaren Dick Advocaat när Ronaldo uttryckte sin önskan om att lämna PSV för spel i Spanien.


 16. Dick Botteldooren påpekar att hur vi uppfattar buller är individuellt och att vi har större acceptans för till exempel trafik i en urban miljö.


 17. Han var första australiska man att vinna en olympisk guldmedalj i simhopp sedan Dick Eve 1924, och den första öppet homosexuella vinnaren av ett olympiskt guld i någon sport.


 18. Bland lagkamraterna fanns den före detta Metropolitansspelaren Jim Riley, de tidigare rivalerna i Vancouver Millionaires Mickey MacKay och Hughie Lehman, samt även Dick Irvin och Babe Dye.


 19. Moore använde detta upplägg för att skapa ett första utkast med titeln Who Killed the Peacemaker, som innehöll en Charlton-seriefigur, och detta utkast skickades till DC:s redaktionschef Dick Giordano.


 20. – Lek med tanken att vi får in ett större företag som vill bedriva verksamhet här samtidigt som människor gör inbrott och kraschar rutor. Det finns inget företag som vill gå med på det, säger Dick Stål. .


 21. Senatorn Dick Durbin, som är demokraternas nummer två efter Schumer, har sagt att det ännu inte är beslutat om senaten kommer att ha en ”fullständig rättegång med bevis och vittnen” eller ett ”påskyndat” förfarande.

Föregående och nästa ord i databasen

‹‹ Diana Din ››

Allmänt om våra exempelmeningar

Exempelmeningarna för ordet Dick som vi presenterar på denna webbplats kommer från olika officiella källor. Till exempel är en av våra källor artiklar på Wikipedia som klassificeras som åtminstone bra artiklar. Men vi använder också nyhetsartiklar, böcker och andra generiska texter för att samla exempel meningar om hur ordet "Dick" kan användas i en mening. Till höger om varje mening hittar du en länk ut-pil som skickar dig till källan till meningen, där du kan komma åt hela texten och sammanhanget för den presenterade exempelmeningen. Detta kan vara användbart eftersom vissa ord ibland kan vara svåra att förstå utifrån enbart en mening, medan hela artikeln eller texten kan hjälpa dig att få insikt om hur du använder "Dick" i ett större sammanhang.