Exempelmeningar.nu

Exempelmeningar till Arnold

Här kan du hitta en stor uppsättning exempelmeningar till ordet Arnold, det vill säga meningar som illustrerar hur man kan använda ordet Arnold i en mening. Att se hur ett ord används i en mening kan hjälpa till mycket med förståelsen kring vad ordet betyder, och i vilka sammanhang man kan använda "Arnold".

Arnold i en mening

Här nedanför hittar du exempelmeningar till ordet Arnold.


 1. Hennes favoritkonstnär var Arnold Böcklin.


 2. Jag är som Arnold Schwarzenegger i Terminator.


 3. 2003 ställde han sedan upp i det guvernörsval i Kalifornien som vanns av Arnold Schwarzenegger.


 4. Johannes arbetade i tolv år ensam som präst, undantaget två år då han hade hjälp av en Arnold från Köln.


 5. Han blev ledamot av Akademie der Künste i Berlin 1927, tillsammans med Arnold Schönberg och Paul Hindemith.


 6. Arnold Munthe skrev teaterpjäsen Tåget öfver Bält, som uppsattes den 12 februari 1920 på Dramaten i Tor Hedbergs regi.


 7. Det fina är att han snart kommer att vara lika irrelevant som en gammal tweet, säger Arnold Schwarzenegger i videon.  .


 8. Skådespelaren och den tidigare guvernören i Kalifornien, Arnold Schwarzenegger, har blivit en riktig klimataktivist på senare år.


 9. Det gjorde också Arnold Temple, en lokal präst som beklagade att det exakta dödsantalet förmodligen aldrig kommer att fastställas.


 10. Denna tes försvaras bland annat av sinologen Lauren Arnold, men fullt genomslag i forskarkretsar har den ännu inte fått (juni 2008).


 11. I reaktionerna möttes olika generationer av stjärnor, från Sylvester Stallone och Arnold Schwarzenegger till Kate Hudson och Lena Dunham.


 12. ”Det kommer att spela en betydande roll för de nära anhöriga som söker rättvisa”, säger advokaterna Mark och Jonah Arnold i ett uttalande.


 13. Arnold Schwarzenegger, som tidigare varit guvernör i Kalifornien, riktade i videon kritik mot president Donald Trumps agerande efter valet.


 14. Kennedys systerdotter Maria Shriver, som tidigare varit gift med Trumps partikamrat och före detta Kalifornienguvernör Arnold Schwarzenegger.


 15. Han tog även kontakt med samtida kompositörer såsom Igor Stravinskij, Hanns Eisler och Arnold Schönberg för att ställa frågor kring musikskapande.


 16. Det kan handla om att vissa betesmarker är svåra att nå med bil, eller att kor skadat sig så att de inte klarar av att gå, säger mjölkbonden Jonas Arnold till Reuters.


 17. Poe föddes som Edgar Poe i en skotsk-irländsk familj i Boston, Massachusetts den 19 januari 1809, son till skådespelarna Elizabeth Arnold Hopkins Poe och David Poe, Jr.


 18. Arnold Munthe uppskattade de ryska förlusterna till åtminstone 9 000 man, men förmodligen mer med tanke på att tillfångatagna ryska officerare själva hade uppskattat 12 000 ryska förluster.


 19. Historiker som Kristian Erslev, Gottfrid Carlsson, Arnold Heise och Absalon Taranger stödde ofta sina resultat på tolkningar av källdokumenten medan de berättande källorna kom i andra hand.


 20. Övriga truppen: Lydia Williams (mv), Mackenzie Arnold (mv), Alanna Kennedy, Laura Brock, Kyra Cooney-Cross, Chloe Logarzo, Mary Fowler, Emily Gielnik, Charlotte Grant, Courtney Nevin, Elise Kellond-Knight.


 21. Arnold Schwarzenegger, som föddes i Österrike strax efter andra världskriget, beskriver händelsen vid Capitolium som USA:s motsvarighet till “Kristallnatten” som inträffade strax innan andra världskriget.  .

Föregående och nästa ord i databasen

‹‹ Arne Aron ››

Allmänt om våra exempelmeningar

Exempelmeningarna för ordet Arnold som vi presenterar på denna webbplats kommer från olika officiella källor. Till exempel är en av våra källor artiklar på Wikipedia som klassificeras som åtminstone bra artiklar. Men vi använder också nyhetsartiklar, böcker och andra generiska texter för att samla exempel meningar om hur ordet "Arnold" kan användas i en mening. Till höger om varje mening hittar du en länk ut-pil som skickar dig till källan till meningen, där du kan komma åt hela texten och sammanhanget för den presenterade exempelmeningen. Detta kan vara användbart eftersom vissa ord ibland kan vara svåra att förstå utifrån enbart en mening, medan hela artikeln eller texten kan hjälpa dig att få insikt om hur du använder "Arnold" i ett större sammanhang.