Exempelmeningar.nu

Exempelmeningar till APC

Här kan du hitta en stor uppsättning exempelmeningar till ordet APC, det vill säga meningar som illustrerar hur man kan använda ordet APC i en mening. Att se hur ett ord används i en mening kan hjälpa till mycket med förståelsen kring vad ordet betyder, och i vilka sammanhang man kan använda "APC".

APC i en mening

Här nedanför hittar du exempelmeningar till ordet APC.


  1. Han menar att APC:s motiv är att få färre nigerianer att delta i valet.


  2. Samma dag hölls presidentval och även där tog APC:s kandidat hem segern.


  3. Muhammadu Buhari och APC anklagade Jonathan för att försöka mixtra med valet.


  4. Vi uppmanar valkommissionen att inte konspirera med PDP, säger Festus Keyamo, talesperson för APC.


  5. Men då de flesta av de tolv traditionella hövdingarna som tilldelats parlamentsplatser stödde SLPP fick APC inte en fullständig majoritet.


  6. Den 11 augusti 2007 vann partiet APC med god marginal parlamentsvalet, och tog därigenom makten från SLPP för första gången på ett årtionde.

Föregående och nästa ord i databasen

‹‹ AIK Aachen ››

Allmänt om våra exempelmeningar

Exempelmeningarna för ordet APC som vi presenterar på denna webbplats kommer från olika officiella källor. Till exempel är en av våra källor artiklar på Wikipedia som klassificeras som åtminstone bra artiklar. Men vi använder också nyhetsartiklar, böcker och andra generiska texter för att samla exempel meningar om hur ordet "APC" kan användas i en mening. Till höger om varje mening hittar du en länk ut-pil som skickar dig till källan till meningen, där du kan komma åt hela texten och sammanhanget för den presenterade exempelmeningen. Detta kan vara användbart eftersom vissa ord ibland kan vara svåra att förstå utifrån enbart en mening, medan hela artikeln eller texten kan hjälpa dig att få insikt om hur du använder "APC" i ett större sammanhang.