Exempelmeningar.nu

Exempelmeningar till Antonia

Här kan du hitta en stor uppsättning exempelmeningar till ordet Antonia, det vill säga meningar som illustrerar hur man kan använda ordet Antonia i en mening. Att se hur ett ord används i en mening kan hjälpa till mycket med förståelsen kring vad ordet betyder, och i vilka sammanhang man kan använda "Antonia".

Antonia i en mening

Här nedanför hittar du exempelmeningar till ordet Antonia.


 1. Tyvärr, säger Antonia Ramel.


 2. Antonia Ramel har mött motgångar tidigare.


 3. Patrik är kvar på plats, han tränar både Juliette och Antonia.


 4. Jag tror att det var totalt tre skott, säger vittnet Antonia Juhasz.


 5. Jag tror att vi skulle få det bättre, säger Barcelonabon Maria Antonia.


 6. När Antonia Ramel orkade prata om eländet var hon fortfarande rödögd av gråten.


 7. Reserven Antonia Ramel på Brother de Jeu kliver in och tar Patrik Kittels plats.


 8. Germanicus mor Antonia den yngre var dotter till Octavia den yngre och Marcus Antonius.


 9. Men Antonia Ramel, Therese Nilshagen och Juliette Ramel lyckades rida laget till final.


 10. Efter att reserven Antonia Ramel ridit ihop 68,54 procent i OS-debuten låg Sverige fyra.


 11. Det är ett avgörande ögonblick, säger Antonia Orellana, 31, som själv kandiderar, till The Guardian.


 12. Reserven Antonia Ramel red ihop 68,54 procent i OS-debuten, det efter två större missar i programmet.


 13. Håller med dig om att det var jätte tråkigt för Antonia med det försmädliga missförståndet med piaffen.


 14. Vi hade två väldigt dyra missar och det är ledsamt att det kom nu, säger Antonia Ramel till Sveriges Radio.


 15. Antonia Ramel hoppas att hennes svaga OS-debut inte kostar henne en plats i förbundskaptenen Bo Jenås nästa mästerskapslag.


 16. I det svenska laget red också Malin Wahlkamp Nilsson (Amplemento), Jacob Nörby Sörensen (Sheeran) och Antonia Ramel (Curiosity).


 17. Författaren Antonia Fraser beskrev Fawkes som en lång och kraftfull man med tjockt rödbrunt hår och skägg och med en tidsenlig mustasch.


 18. Grant beskrevs av författaren Antonia Fraser som en melankolisk person som var väldigt intellektuell och studerade latin och andra språk.


 19. Till de historiker som framhävt dessa Katarina Parrs starka sidor hör David Starkey, Antonia Fraser, Alison Weir, Susan James och Linda Porter.


 20. Ungefär som när kvinnor fick rösträtt, säger Antonia Orellana, 31, som själv ställer upp som kandidat i huvudstaden Santiago, till The Guardian.


 21. Författaren Antonia Fraser jämförde Catesby med en korsriddare, i den mån att även han verkade orädd vid tanken att kämpa för sin trosuppfattning.


 22. Grant beskrivs av författaren Antonia Fraser som en melankolisk och beslutsam person som var väldigt intellektuell och studerade latin och andra språk.


 23. Han såg en skugga första dagen, vi fick inte rätt på det och så har det blivit en osäkerhet hos honom och självklart hos mig också, säger Antonia Ramel.


 24. Garnet ska då ha sagt att sådana handlingar ofta kan förlåtas; författaren Antonia Fraser ansåg att Garnet antog att Catesby syftade till att delta i striderna i Flandern.


 25. Enligt författaren Antonia Fraser var hans sätt att klä sig opassande för tidsperioden, då kläderna skulle beteckna ens samhällsklass snarare än hur mycket pengar man hade.


 26. Således var Neros farmor Antonia den äldre medan hans mors farmor var Antonia den yngre, vilken efter att hennes son kejsar Claudius adopterat Nero, också blev Neros farmor.


 27. Genom Antonia Frasers The Wives of Henry VIII år 1994, och David Starkeys verk om de sex fruarna som kom ut 2004, har dock Katarinas första make identifierats som sir Edward Borough.


 28. Deras morbror Francis Ingleby, som var en katolsk präst, blev hängd, dragen och fyrdelad i York 1586, vilket enligt författaren Antonia Fraser lämnade ett starkt intryck på hela släkten Wintour.


 29. På måndagen gav SOK även OS-biljetter till medaljhoppet Patrik Kittel, Therese Nilshagen, Juliette Ramel samt Antonia Ramel i dressyr och Louise Romeike, Ludwig Svennerstål och Therese Viklund i fälttävlan.

Föregående och nästa ord i databasen

‹‹ Anton Antwerpen ››

Allmänt om våra exempelmeningar

Exempelmeningarna för ordet Antonia som vi presenterar på denna webbplats kommer från olika officiella källor. Till exempel är en av våra källor artiklar på Wikipedia som klassificeras som åtminstone bra artiklar. Men vi använder också nyhetsartiklar, böcker och andra generiska texter för att samla exempel meningar om hur ordet "Antonia" kan användas i en mening. Till höger om varje mening hittar du en länk ut-pil som skickar dig till källan till meningen, där du kan komma åt hela texten och sammanhanget för den presenterade exempelmeningen. Detta kan vara användbart eftersom vissa ord ibland kan vara svåra att förstå utifrån enbart en mening, medan hela artikeln eller texten kan hjälpa dig att få insikt om hur du använder "Antonia" i ett större sammanhang.