Exempelmeningar.nu

Exempelmeningar till Aachen

Här kan du hitta en stor uppsättning exempelmeningar till ordet Aachen, det vill säga meningar som illustrerar hur man kan använda ordet Aachen i en mening. Att se hur ett ord används i en mening kan hjälpa till mycket med förståelsen kring vad ordet betyder, och i vilka sammanhang man kan använda "Aachen".

Aachen i en mening

Här nedanför hittar du exempelmeningar till ordet Aachen.


 1. 2019 stod Sverige som Nations Cup-segrare i Aachen.


 2. Hästen var med på förlägret och karantänen i Aachen.


 3. Tredje plats här i Aachen, det är ändå världseliten.


 4. Under helgen avgörs såväl nationsdressyren som den individuella serien i tyska Aachen.


 5. Angelie von Essen var också lyrisk över sin hästs insats på den utmanande banan i Aachen.


 6. Det är en dröm att rida dubbelnolla i Aachen och nu kan man checka av det, tillägger Fredricson.


 7. I veckan får han sällskap av Angela Merkel på tre kampanjmöten, i Stralsund, München och Aachen.


 8. Omkring 50.000 människor deltog i en kärnkraftsdemonstration i den tyska staden Aachen, nära den belgiska och holländska gränsen.


 9. Under ett möte mellan ledarna i tyska Aachen på torsdagen uppmanar Merkel parterna att ”hålla huvudet kallt och undvika eskalering i regionen”.


 10. Vid ett institut knutet till universitetet i Aachen undersöktes 25 friska personer efter att ha andats in olika koncentrationer av kvävedioxid under flera timmar.


 11. Ikväll var Sverige tvåa i nationshoppningen i tyska Aachen.Det är näst intill utomjordiskt vad de här ryttarna har presterat här idag det är svårt att sätta ord på.


 12. Tillslaget var koordinerat av Europol och EU:s kustbevakningsbyrå Frontex och gjordes samtidigt på adresser i Malmö, Norrköping och Helsingborg och i tyska städerna Aachen, Dortmund and Essen.


 13. Vid en ceremoni i tyska Aachen på tisdagen lovade de båda nuvarande ledarna, Tysklands förbundskansler Angela Merkel och Frankrikes president Emmanuel Macron, att fördjupa sitt samarbete ytterligare.

Föregående och nästa ord i databasen

‹‹ APC Abchazien ››

Allmänt om våra exempelmeningar

Exempelmeningarna för ordet Aachen som vi presenterar på denna webbplats kommer från olika officiella källor. Till exempel är en av våra källor artiklar på Wikipedia som klassificeras som åtminstone bra artiklar. Men vi använder också nyhetsartiklar, böcker och andra generiska texter för att samla exempel meningar om hur ordet "Aachen" kan användas i en mening. Till höger om varje mening hittar du en länk ut-pil som skickar dig till källan till meningen, där du kan komma åt hela texten och sammanhanget för den presenterade exempelmeningen. Detta kan vara användbart eftersom vissa ord ibland kan vara svåra att förstå utifrån enbart en mening, medan hela artikeln eller texten kan hjälpa dig att få insikt om hur du använder "Aachen" i ett större sammanhang.